نمای شیشه ای کرتین وال و مزایا و معایب و اجرای آن

  1. خانه
  2. /
  3. وبلاگ
  4. /
  5. نمای شیشه ای کرتین وال و مزایا و معایب و اجرای آن
نمای شیشه ای کرتین وال

امروزه استفاده از نمای شیشه ای کرتین وال به میزان زیادی مشاهده می‌شود. بنابراین شاید برای خیلی از افراد سوال باشد که نمای کرتین وال چیست؟ به طور کلی نمای شیشه ای کرتین وال سبکی است که در نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شود. این نما به عنوان یک پوسته برای زیباتر شدن و عایق کاری ساختمان شناخته می‌شود. بنابراین استفاده از نمای شیشه‌ای کرتین وال در طراحی و معماری داخلی ساختمان مزایای زیادی دارد.

نمای شیشه ای کرتین وال چیست؟

نمای شیشه ای کرتین وال از نماهای مدرن شیشه‌ای به حساب می‌آید و خود ایستا است. به طوری که همه وزن شیشه‌ها بر روی سازه مورد نظر می‌افتاد. بنابراین در این صورت هیچ باری بر روی ساختمان قرار نمی‌گیرد.

از طرفی نمای شیشه‌ای کرتین وال غیر سازه‌ای است و برای نصب آن از پیچ و جوش مخصوص که مناسب ساختمان باشد استفاده می‌شود. این نما بر دیگر اجزای ساختمان نیز هیچ‌گونه فشاری وارد نمی‌کند. همچنین به قسمت تاسیساتی و برقی ساختمان نیز آسیبی نمی‌رساند.

در این نما اگر هر نوع نیرویی به دیوارهای ساختمان وارد شود، این نیرو‌ها به خط کف سازه منتقل می‌شوند. بنابراین منجر می‌شود که هیچ نیرویی بر شیشه یا اصل ساختمان وارد نشود. مصالح مورد استفاده در نصب نمای شیشه‌ای کرتین معمولاً قاب‌های آلومینیومی یا فولادی هستند.

 

نمای شیشه ای کرتین وال چیست؟

 

نحوه اجرای نمای شیشه ای کرتین وال

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال به چند روش صورت می‌گیرد. این روش‌ها برای دو سیستم استیک و سیستم واحد دسته‌بندی می‌شوند. به طوری که در سیستم استیک قاب کرتین وال که از المان عمودی و المان افقی تشکیل شده است، به همراه پانل‌های شیشه‌ای به صورت تکه تکه به هم متصل می‌شوند.

در سیستم‌های یونیتایز نمای شیشه‌ای کرتین وال از واحد‌های بسیار بزرگی ایجاد می‌شود. این واحد‌ها در کارخانه مونتاژ شده‌اند و در محل مورد نظر نصب می‌شوند. همچنین ماژول‌ها در این روش با ماژول‌های مناسب خود جفت می‌شوند. برای شناخت دیگر روش‌ها می‌توان مشاوره ساختمان سازی به صورت آنلاینی و رایگان را دریافت کرد.

همچنین در هر دو سیستم استیک و یونیتایز طراحی به صورت لعاب خارجی و داخلی است. سیستم لعاب‌های خارجی و داخلی همواره دارای مزایا و معایبی هستند. لازم به ذکر است که در نصب نمای شیشه‌ای کرتین وال اتصالات، وال استیک و شیشه به صورت جدا از هم نصب می‌شوند. به طوری که تفکیک شده و به محل مورد نظر منتقل می‌شوند. سپس به گونه‌ای مجزا بر بدنه نصب می‌شوند.

 

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال

 

برای نصب صحیح این نما لازم است افراد آموزش طراحی ساختمان به صورت جامع و رایگان را دریافت کرده باشند. چرا که نصب نمای کرتین وال به تخصص و مهارت کافی نیاز دارد. هنگام نصب این نما ابتدا سازه‌های آلومینیومی نصب می‌شوند. این سازه‌ها مولین و یا ترنسم نام دارند. در مرحله بعد شیشه‌ بر روی این قاب آلومینیومی نصب می‌شود.

مزایای نصب نمای شیشه‌ای کرتین وال

همان‌طور که گفته شد استفاده از سیستم‌های کرتین وال در میان افراد بسیار محبوب است. به طوری که این نما مورد استقبال خیلی از افراد قرار گرفته است و در بین دیوار‌های غیرسازه‌ای از جذاب‌ترین دیوارها به حساب می‌آید.

این موضوع سبب شده است که در پیج‌های طراحی دکوراسیون در اینستاگرام طراحی‌های خلاقانه‌ای از نمای شیشه‌ای کرتین وال مشاهده شود. بنابراین می‌توان گفت که استفاده از این نما دارای مزایای زیادی است.

سیستم کرتین وال در مقابل شرایط مختلف آب و هوایی مقاومت بالایی دارد و در هر نوع شرایط می‌توان از این نما استفاده کرد. نمای کرتین وال در برابر زلزله و یا رفت و آمد شدید نیز استحکام بالایی دارد. چرا که مشخصات فنی کرتین وال همگی دارای مقاومت بسیار بالا در برابر عوامل متعدد هستند.

استفاده از کرتین وال با کلیه سیستم مکانیکی ساختمان سازگار است و سبب زیبایی و جذابیت نمای ساختمان می‌شود. استفاده از این نما سبب جلب توجه شده و یک ظاهر بسیار با کلاس برای انواع ساختمان‌ها با ارتفاع‌های متفاوت ایجاد می‌کند.

سیستم کرتین وال در مقابل نفوذ آب بسیار مقاوم است. بنابراین می‌تواند داخل ساختمان را همچنان خشک نگه دارد. این موضوع سبب شده است که از این نما در ساختمان‌های مناطق مرطوب استفاده شود.

 

مزایای نمای شیشه ای کرتین وال

 

طراحی نمای شیشه‌ای به گونه‌ای است که نوسانات و تنش‌های شدید را کم می‌کند. به طور مثال با استفاده از این نما می‌توان از تنش‌های ایجاد شده توسط باد به میزان زیادی جلوگیری گرد.

علاوه بر موارد بیان شده استفاده از نمای شیشه‌ای کرتین وال منجر به کاهش انرژی و افزایش بهره‌وری می‌شود. بنابراین در خدمات طراحی و سازه ساختمان استفاده از این نما پیشنهاد می‌شود.

معایب نصب نمای کرتین وال

با اینکه استفاده از نمای شیشه‌ای کرتین وال از مزایای زیادی برخوردار است. اما استفاده از این نما دارای معایبی نیز می‌باشد. یکی از معایب کرتین وال ایجاد تاخیر در روند پروژه است.

نصب این نما نیازمند شرایط آب و هوایی خاصی است و ممکن است به خاطر شرایط جوی نصب این نما به تاخیر بیفتد. بنابراین با برقراری تماس با مشاوره طراحی ساختمان می‌توان شرایط جوی و زمان مناسب برای نصب این نما را بررسی کرد.

عیب دیگر این نما هزینه بالا نصب کرتین وال است چرا که برای تکمیل این نما به شیشه و فولاد زیادی نیاز است. از طرفی این نما در هر ده سال باید تعویض شود. بنابراین هزینه زیادی را در بر می‌گیرد.

یکی دیگر از معایب نمای شیشه‌ای نصب دشوار است. چرا که این نما از بیرون نصب می‌شود و کمی دشوار به نظر می‌رسد. بنابراین اگر از افراد با مهارت کمک نگیرید نصب این نما به درستی انجام نمی‌شود. با این حال با جستجو در تلگرام می‌توانید از افراد متخصص در نصب نمای شیشه‌ای کمک بگیرید.

 

معایب نمای شیشه ای کرتین وال

 

سخن پایانی

نمای شیشه‌ای کرتین وال یکی از زیباترین نماها است. این نما با استفاده از شیشه‌های مختلفی نصب می‌شود. نصب این نما همچنین به افراد با مهارتی نیاز دارد که ضمن دریافت هزینه معقول، اجرای این نما را به درستی انجام دهند.

شما نیز می‌توانید با مراجعه و جمع آوری اطلاعات درباره ما به طور کامل با نصب این نما آشنا شوید. همچنین اگر قصد نصب نمای شیشه‌ای را دارید می‌توانید با دریافت مشاوره از افراد با مهارتی کمک بگیرید.

مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید