کفپوش عایق برق چیست و انواع و روش نصب آن چگونه است؟

  1. خانه
  2. /
  3. وبلاگ
  4. /
  5. کفپوش عایق برق چیست و انواع و روش نصب آن چگونه است؟
کفپوش عایق برق

استفاده از تجهیزات برقی ایمنی در هنگام کار با برق امری ضروری است. چرا که خطر بروز حوادث مختلف را به حداقل می‌رساند و امنیت کافی را برای افراد فراهم می‌کنیم. یکی از این نوع تجهیزات، کفپوش عایق برق می‌باشد که می‌تواند در هنگام استفاده از برق فشار قوی جلوی وقوع اتفاقات ناگوار را بگیرد و یا آثار و خطرات ناشی از آن را کاهش دهد. بنابراین در صورتی که در طول روز با برق سروکار دارید، پیشنهاد می‌کنیم مطلب پیش رو را در مورد این که کفپوش عایق برق چیست و انواع و روش نصب آن چگونه است؟ بخوانید. برای کسب اطلاعات بیشتر کافی است به صفحه اینستاگرام مجموعه ما مراجعه کنید.

کفپوش عایق برق چیست؟

استفاده از تجهیزات برقی محافظت نشده و دارای سیم کشی نامناسب و ضعیف، ممکن است باعث برق گرفتگی شود. همچنین سخت افزارهایی که به شکل الکتریکی به زمین وصل نشده‌اند، نیز خطر برق گرفتگی را افزایش می‌دهند. برای جلوگیری از این خطرات، قبل از هر چیز لازم است بدانیم که کفپوش عایق برق چیست؟ این نوع تجهیزات کاربران و محیط را در مقابل انواع آسیب‌های ناشی از برق گرفتگی ایمن می‌سازد. شما می‌توانید از طریق تلگرام نسبت به ثبت سفارش کفپوش عایق برق اقدام کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن آن را درب منزل تحویل بگیرید.

آسیب‌های ناشی از برق گرفتگی با توجه به میزان جریان عبوری از بدن و مدت تماس فرد با آن متفاوت است. به طوری که می‌تواند منجر به تکان در بدن، اسپاسم عضلانی، از دست دادن قدرت حرکت و حتی دراوردن شوک‌های شدیدتر باعث مرگ شخص شود.

علاوه بر این سوختگی نیز از  دیگر خطرات شایع ناشی از تماس الکتریکی شدید است که در اثر ورود و خروج جریان برق به بدن اتفاق می‌افتد و می‌تواند شدت و درجات مختلفی داشته باشد. در صورت تمایل مطلب آشنایی با تاسیسات برقی ساختمان و انواع آن را هم مطالعه فرمایید.

با توجه به آنچه گفته شد، استفاده از کفپوش عایق برق در هنگام کار با هر کلیه سیستم‌ مکانیکی،تاسیساتی و برقی ساختمان،  تابلو برق و سخت افزار که می تواند منجر به برق گرفتگی شود، ضروری است.

لازم به ذکر است که استفاده کف پوش عایق برق علاوه بر کاربران، محل کارگاه را هم ایمن نگه می دارد. بنابراین برای ایمن نگه داشتن خودتان و محیط  در هنگام کار با سیستم‌های برق اضطراری این تجهیزات را خریداری کنید.

 

کفپوش عایق برق چیست؟

 

ویژگی های کف پوش عایق برق

از جمله خصوصیات کف پوش عایق برق،می‌توان به استحکام مکانیکی بالا جهت تحمل وزن هادی‌ها و مقاومت در مقابل جریان الکتریکی اشاره کرد.

یکی دیگر از ویژگی‌های کف پوش عایق برق این است که از ولتاژ شکست یا استحکام دی الکتریک بالایی برخوردار است. این باعث می‌شود در هنگام قرارگرفتن در معرض ولتاژ بالا، امکان ایجاد تغییر وجود داشته باشد. برای خرید کفپوش عایق برق ب مجموعه ما تماس بگیرید.

لازم به ذکر است که این محصول عاری از هر گونه ناخالصی بوده و غیر متخلخل می‌باشد. لذا نفوذ پذیری هوای مناسبی نیز دارد. این موضوع باعث می‌شود کن هوا به وسیله منافذ آن جریان پیدا کند. برای مشاوره ساختمان سازی به صورت آنلاین و رایگان با کارشناسان مجموعه ما در ارتباط باشید.

در صورتی که به دنبال استفاده از پنل‌های خورشیدی یا هر ماشین الکتریکی دیگری هستید، توصیه می‌کنیم از کفپوش عایق برق جهت افزایش امنیت و ایمنی در فضاهای صنعتی و مسکونی استفاده نمایید.

انواع کفپوش عایق برق

کف پوش عایق برق در سه نوع کفپوش عایق برق فشار قوی، فشار متوسط و فشار ضعیف تولید و عرضه می‌شود، در ادامه در خصوص هر یک از آن‌ها به اختصار توضیح داده شده است:

 

انواع کفپوش عایق برق

فشار قوی

این کفپوش مقاومت الکتریکی را به طرز قابل توجهی کاهش می‌دهد و منجر به نوسان سطح رسانایی در قسمت‌های مختلف کامپاند می‌گردد. این نوع کفپوش عایق برق می‌تواند در ژنراتور، ترانسفورماتور و اتاق‌های بالابر مورد استفاده قرار بگیرد. ضخامت این کفپوش 4 میلی‌متر و حداکثر مقاومت الکتریکی آن هم تا 65 کیلو ولت است که به شکل رول‌هاي 10 متری با عرض 1 متر در رنگ‌های مختلف تولید و فروخته می‌شود.

فشار متوسط

این کفپوش در هنگام کار با تابلوهای برق 6.6 کیلو ولت 12 کیلو ولت، تابلوهای 20 کیلو ولت و نیز در مقابل تابلو خازن‌های 6.6، پیرامون ترانس LVSA و ترانس utility است. همچنین اطراف ترانس ارت، پست برق آسياب مواد و پست برق سنگ شکن، بارگيرخانه، ميل فن و کولينگ تاور مناسب و کاربردی می‌باشد.

فشار ضعیف

کفپوش عایق برق فشار ضعیف ضخامت ۳ میلی‌متری دارد و عرض آن نیز ۱ متر می‌باشد. تست ولتاژ این کفپوش تا ۶۰۰۰ ولت می‌باشد و برای پیشگیری از برق‌گرفتگی کاربر در زمان کار با تابلوهای برق 400 تا 1000 ولتی مناسب است. برای خرید این محصول از سایت ما، ابتدا بخش درباره ما را بررسی فرمایید.

 نصب کفپوش عایق برق

روش‌های مختلفی برای نصب کفپوش عایق برق وجود دارد اما اینکار اغلب به یک روش و با دستور العملی مشخص انجام می‌پذیرد. در واقع برای نصب درست کف پوش عایق برق باید دستور العمل 5 مرحله‌ای شامل زیر سازی، برش کاری، چسب زنی، جوشکاری و تقویت کفپوش‌های نصب شده را طی کنید. در صورت تمایل می‌توانید مطلب سایت در مورد طراحی و معماری داخلی ساختمان را نیز بخوانید.

 

نصب کفپوش عایق برق

 

خرید کفپوش عایق برق

با توجه به آنچه گفته شد، خرید کف پوش عایق برق در زمان کار با جریان برق ضروری است و می‌تواند امنیت موردنیاز اپراتور و محیط کار را تامین کند. به یاد داشته باشید که نصب کفپوش عایق برق در بخش زیرین مدار باز، منجر به جلوگیری از آسیب‌های احتمالی شده و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

امیدواریم که این مطلب برایتان مفید بوده باشد و به شما در جهت خرید و نصب کفپوش عایق برق نکات سودمندی را آموخته باشد. از همراهی شما متشکریم و منتظر نظرات ارزشمندتان هستیم. ضمنا اگر می‌خواهید بدانید که سبک دکوراسیون داخلی چیست و انواع آن کدام است؟ کافی است به سایت ما سر بزنید.

مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید