پیمانکاری ساختمان چیست و وظایف آن کدام است؟

  1. خانه
  2. /
  3. وبلاگ
  4. /
  5. پیمانکاری ساختمان چیست و وظایف آن کدام است؟
پیمانکاری ساختمان چیست؟

پیمانکاری ساختمان به عملیات ساخت‌وساز گفته می‌شود که براساس نظر صاحب پروژه و با نوشتن قرارداد به یک شخص و یا شرکتی واگذار می‌شود. اما آیا می‌دانید که دقیقا پیمانکاری ساختمان چیست و وظایف آن کدام است؟

می‌توان گفت که وظایف یک پیمان کار، مدیریت تمامی فرآیندهای ساختمان است؛ بنابراین باید بهترین و موثرترین تکنیک‌ها را برای به اتمام رساندن یک پروژه به کار گیرد. در ادامه این مقاله قصد داریم برای شما شرح دهیم که پیمانکاری ساختمان چیست و همچنین شما را با وظایف پیمانکاری ساختمان و البته نکات مهم دیگری در این زمینه آشنا کنیم.

وظایف پیمانکاری ساختمان

همان‌طورکه به آن اشاره کردیم، پیمان کاری ساختمان به مجموعه فعالیت‌های لازم برای ساخت‌وساز ساختمانی می‌گوید. شاید برای شما نیز سوال باشد که وظایف پیمانکار ساختمان چیست و به چه فعالیت‌ها و کارهایی گفته می‌شود؟ پیمان کار ساختمان دارای مسئولیت‌های متعدد است که با دقت به نوع قراردادی که بسته می‌شود. این وظایف می‌توانند متفاوت باشند. در ادامه قصد داریم شما را با این وظایف آشنا کنیم.

  • از جمله وظایف یک پیمانکار می‌توان به تامین انواع مواد، نیروی کار و همچنین تجهیزات مختلف مانند انواع وسایل نقلیه و یا ابزارآلات اشاره کرد.
  • وظیفه انشعاب آب، برق، گاز با هزینه کارفرما را نیز یک پیمان کار باید برعهده بگیرد.
  • یک پیمان کار عمومی می‌تواند پیمان کاران فرعی را برای انجام دادن بخشی از پیمانکاری ساختمان استخدام کند.
  • از دیگر وظایف یک پیمانکار می‌توان به این مورد اشاره کرد که باید در همان ابتدای کار هزینه‌های کلی پروژه را محاسبه کنند و پس از تاییدشدن توسط کارفرما کار خود را شروع کنند. شما می‌توانید با مراجعه به سایت پیمان کاری ساختمان با انواع خدمات ما آشنا شوید.
  • برای پاسخ به این سوال که وظایف پیمانکار ساختمان چیست؛ هر یک از پروژه‌ها و یا به عبارتی پیمان کاری یک برنامه اصلی دارد که در آن تمامی فعالیت‌ها برنامه‌ریزی شده است. این برنامه همچنین دارای یک تاریخ در مورد زمان به‌اتمام‌رساندن پروژه است. بنابراین یک پیمان کار موظف است پروژه را طبق تاریخ اعلام‌شده تحویل دهد.
  • پاسخگویی به هر مسئله قانونی و نظارتی میز از دیگر وظایف یک پیمانکار است.

وظایف پیمانکاری ساختمان چیست؟

 

درصد پیمانکاری ساختمان

در ابتدا لازم است این نکته را ذکر کنیم که اینستاگرام یکی از راه‌های ارتباطی ما می‌باشد که شما از این طریق می‌توانید به‌راحتی با ما در ارتباط باشید. در این قصد داریم در مورد یکی از بیشترین سوالات پرتکرار شما پاسخ دهیم. برای بسیاری از شما این سوال پیش می‌آید که درصد پیمانکاری ساختمان چگونه محاسبه می‌شود؟

نکته اینکه ما می‌توانیم بهترین خدمات طراحی و سازه ساختمان را در اختیار شما قرار دهیم و به‌همین‌دلیل در صورتی که تمایل داشتید، می‌توانید از راه‌های ارتباطی مختلفی که در مقاله ذکر می‌‌کنیم، با ما درارتباط باشید. اما در مورد درصد پیمانکاری ساختمان لازم است بدانید که با توجه به هر قرارداد تعیین می‌شود.

به‌عبارتی بهتر نوع پروژه و حجم آن بر روی میزان این درصد تاثیرگذار خواهد بود. به‌طوری‌که هر چقدر این پروژه بزرگ‌تر باشد، درصد پیمانکاری ساختمان نیز افزایش می‌یابد. علاوه‌براین نوع نقشه موردنظر برای اجرا و یا پلان ساختمان نیز می‌تواند بر این درصد اثر بگذارد. شرایط آب و هوایی و یا میزان مسافت پروژه نیز از دیگر عوامل موثر به حساب می‌آیند. در صورت داشتن هر گونه سوال درباره ما می‌توانید از راه‌های ارتباطی مختلف با ما همراه باشید.

 

درصد پیمانکاری ساختمان

 

انواع قرارداد پیمانکاری ساختمان

در ابتدا لازم است این نکته را ذکر کنیم که امروزه مناقصه پیمانکاری ساختمان توسط نهادهای دولتی و برخی از نهادهای خصوصی انجام می‌شود که هدف اصلی آن جلوگیری از ایجاد فساد است. این مناقصه‌ها عمدتا با دقت به ماهیت قرارداد و نوع ساخت‌وساز مشخص می‌شود.

علاوه‌براین لازم است بدانید که انواع قرارداد پیمانکاری ساختمان امروزه وجود دارد که آشنایی با هریک از آن‌ها بسیار ضروری است. البته در صورتی که در مورد هریک از آن سوال و یا ابهامی داشتید، می‌توانید از طریق تلگرام با ما درمیان بگذارید.

بسیاری از افراد عمدتا این سوال را در ذهن خود دارند که قرارداد پیمان کاری ساختمان بدون مصالح و با مصالح چگونه است؟ ، لازم است بدانید که این دو نوع از معروف‌ترین قراردادهای پیمانکاری ساختمان به حساب می‌آیند که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

قرارداد پیمان کاری ساختمانی بدون مصالح

برای هر یک از خدمات می‌توانید از طریق تماس با شماره‌های اعلام شده، با تیم پیشگامان برنابنیان ارتباط داشته باشید. اما در مورد قرارداد پیمانکاری ساختمانی بدون مصالح لازم است بدانید که در این نوع قرارداد، تامین‌کردن انواع مختلف تجهیزات همانند تأسیسات برقی، سرمایشی، گرمایشی، مکانیکی و یا محوطه‌سازی، حصارکشی، راه‌اندازی برعهده پیمانکار نخواهد بود.

قرارداد پیمان کاری ساختمانی با مصالح

در ابتدا لازم است این نکته را ذکر کرد که برای دریافت هر نوع خدمات پیمانکاری و مشاوره‌ای می‌توانید با ما در ارتباط باشید. اما نوعی دیگر از قراردادهای معروف، قرارداد پیمان کاری ساختمانی با مصالح است که برخلاف نوع قبلی اجرای کامل عملیات ساخت‌وساز و همچنین تامین تمامی تجهیزات لازم برعهده پیمان کار خواهد بود. این نوع قرارداد پیمانکاری ساختمان دارای سه مرحله زیر خواهد بود:

  • عقد قرارداد پیمانکاری
  • آغاز پروژه و مراحل انجام
  • پایان پروژه و تحویل به کارفرما

قرارداد پیمانکاری ساختمان

 

سخن پایانی

همان‌طورکه می‌دانید پیمانکاری ساختمان دارای اهمیت بسیار زیادی است، به‌همین‌دلیل نیز به شما توصیه می‌کنیم برای این نوع پروژه‌ها باید یک کارفرمای ماهر و دارای تجربه را انتخاب کنید. امروزه برخی شرکت‌ها نیز به مشاوره ساختمان سازی به صورت آنلاینی و رایگان پرداخته‌اند که شما می‌توانید از آن‌ها کمک بگیرید.

فروشگاه برنابنیان، از جمله فروشگاه‌هایی است که خدمات مختلفی در زمینه پیمانکاری ساختمان ارائه می‌دهد. این فروشگاه همچنین دارای تجربه و مهارت بسیار زیادی در این زمینه است، می‌تواند پروژه‌های شما را به بهترین نحو ممکن مدیریت کند و تحویل دهد.

مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید